Hade tänkt vlogga ganska mycket här så det är bara att kommentera vad ni vill se!

Asså förlåt för att bloggningen vart sämst. Det känns liksom drygt att blogga från mobilen och jag har som inte haft tillgång till en dator (carl, min lillebror gjorde sönder våran). Men nu i sexan får typ alla skolor (förutom friskolor) i komunen en dator som hjälpmedel. Det är då najs. Men nu kommer alltså bloggningen bli bättre

Hej! Jag måste bara säga att när jag bloggar från mobilen använder ja emoji-symboler men nä man postar inlägget blir det ett frågetecken så... Men jag hade tänkt göra en get to know me tag. Men jag orkar inte. Utan om ni vill veta nåt om mej kan ni ställa frågor i kommentarerna, i menyn (det finns nåt som heter "ställ en fråga" typ) eller på kik. Där heter jag tuaa01. Jag kommer att svara på frågorna i en video sen.
Puss

Av Tua - 29 juli 2013 09:32

Hej! Förlåt för att jag aldrig bloggar. Men jag ska försöka bli mer aktiv.
Från torsdag-söndag har vi spelat UFF som är en fotbollscup för barn och ungdomar. UFF är bland de 10 största ungdomscuperna i världen, men de va inga roliga lag i år. Det brukar typ komma från England, Spanien, Irland och fler länder men de va typ bara från Sverige, Finland, Norge, danmark och nå fler. På torsdagen hade vi i alla fall en match mot täfteå som är umeå kommuns nästbästa lag. Vi spelade årets sämsta match mot dom och förlorade med 7-0? på fredan spelade vi först mot nåt Sundsvallslag typ. Vi förlorade med 2-0 fast de va ändå inte rättvist för det va jättejämt men dom fick två chanser på mål och det vart mål liksom. Dom missade en straff också men ingen vet varför det vart straff? sen hade vi en till match mot Piteå typ. (det kan ha vart Piteå före Sundsvall?) den matchen va också superjämn men dom vann med 1-0. Under den matchen vart jag fälld och ramlade. Men när jag tog emot mej så fick jag typ en spricka i handleden. (asså alla tror det men vi har inte röntgat) så jag kunde inte spela så mycket på slutet utav den matchen. Så vi förlorade gruppen? men eftersom att vi bara va fyra i gruppen så gick vi vidare i b-slutspel. Så att på lördagen lindade vi min handled och sen spelade vi kvartsfinal mot ersmark. Den slutade 0-0 i ordinarie tid så då blir det förlängning. 3 mot 3 utan målvakt. Jag, Sofia och Wilma fick spela. Man spelar i fem minuter och om det står lika efter 5 så blir den första målet vinner (golden goal) Men vi vann me 2-0 efter dom 5 första minuterna.
På söndagen spelade vi semifinal mot hörnsjö (vet inte vart dom kommer ifrån) den matchen slutade också 0-0 satt få vart de 3 mot 3. Och då vann vi med 2-0 efter fem minuter också. Så det va favoriter i repris? fast jag och Wilma gjorde ett mål och jag ett och förra gjorde Sofia ett och Wilma ett. Men sen hade vi final mot njurrunda (som vi förlorade med 1-0 mot) i finalerna spelar man 2x 20 och i dom vanliga matcherna spelar man bara 2x 15. Jag gjorde 1-0 målet ganska snabbt i första halvlek. Men under dom sista fem minuterna i andra halvlek gjorde dom 1-1. Så om vi hade spelat 2x 15 som i dom andra matcherna hade vi redan vunnit men då vart det ju 3 mot 3 igen. Och efter fem minuter stod det 0-0 så då vart det golden goal och dom satte såklart sitt mål först. Så vi kom tvåa i B. Jag vart hursomhelst jätteledsen när vi förlorade eftersom att vi egentligen va bättre? så under prisutdelningen stod jag typ och grät på scenen?
Men det va typ så det gick för oss. Haha men jag kanske kommer att gjöra ett inlägg om vad vi gjorde mellan matcherna och sånt?

Av Tua - 17 juni 2013 12:53